Få op til 10x hurtigere internethastighed på mobilnetværket.

Som de eneste i verden tilbyder MiWire en retningsbestemt antenne, der automatisk peger mod den mobilmast, der kan levere den bedste internethastighed.

MiWire's RouDem

Få hurtigt og stabilt internet i 3 enkle trin

1. RouDem

RouDem er en kombination af en antenne, et modem og en WiFi router, der automatisk peger mod den mobilmast med den bedste internethastighed.

2. Data abonnement

RouDem leverer internet via mobilnetværket. Du kan bruge et SIM-kort fra alle udbydere - både indland og udland. Vi anbefaler at vælge den udbyder, der dækker bedst på adressen.

3. Installation

For at opnå de bedste modtagerforhold skal RouDem installeres udendørs og højt - helst over tagryggen, f.eks. på gavlen eller skorstenen.

Verdensklasse produkt!

"Vi bor på en gård på landet og har normalt kun kunne trække 10 mbit på en god dag, via mobilt bredbånd. Nu ligger vi i snit på 35-40 mbit, efter vi har fået MiWire RouDem på taget."

Skal vi tjekke hvilken internethastighed RouDem kan levere hos dig?

Skriv den adresse hvor du vil bruge RouDem, så tjekker vi op på hastigheden.

Har du overvejet en af følgende betalingsmuligheder?

Hvilken løsning har du på adressen i dag?

Patenteret teknologi

RouDem's tekniske egenskaber

  • Retningsbestemt antenne, der automatisk peger mod den mast den er forbundet til.

  • Modem og antenne er bygget sammen, så man undgår tab i omformningen af mobilsignal til internet.

  • Indbygget router, der skaber sit eget WiFi hotspot og kan forbindes til andet netværksudstyr.

  • Indbygget batteri, så den kan bruges som en transportabel løsning.

  • Designet til at kunne sidde udendørs med et indbygget beslag, så den kan monteres udendørs og dermed opnå det bedste signal.

MiWire's RouDem

Få hurtigt og stabilt internet i 3 enkle trin

1. RouDem

RouDem er en kombination af en antenne, et modem og en WiFi router, der automatisk peger mod den mobilmast med den bedste internethastighed.

2. Data abonnement

RouDem leverer internet via mobilnetværket. Du kan bruge et SIM-kort fra alle udbydere - både indland og udland. Vi anbefaler at vælge den udbyder, der dækker bedst på adressen.

3. Installation

For at opnå de bedste modtagerforhold skal RouDem installeres udendørs og højt - helst over tagryggen, f.eks. på gavlen eller skorstenen.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du se og høre hvad vores kunder synes om MiWire Roudem

Frederik bor på en gård i Nordsjælland sammen med sin familie. Inden de fik MiWire RouDem havde de problemer med at være på samtidig på grund af lave hastigheder. Men nu kan de alle være på samtidig og både bruge internettet til at streame underholdning eller arbejde hjemmefra.

Susanne og hendes mand bor naturskønt ikke ret langt fra København. Da de flyttede til adressen var internet deres sidste bekymring, men det viste sig at være udfordring. RouDem blev deres eneste mulighed for at komme online og de bruger nu internettet til overvågning, underholdning og arbejde.

Hvad koster MiWire RouDem?

Se de forskellige muligheder her

Priser og betingelser

Data abonnement

Efter køb på webshop modtager du en mail med et betalingslink, hvor du skal tilmelde et betalingskort til den månedlige betaling. Ordren afsendes ikke før betalingslinket er godkendt. Der betales forud for abonnementet. Du finder vores abonnementsbetingelser her

Installation

Du kan enten selv installere RouDem eller tilkøbe installation, hvor en professionel vil komme ud og gøre det. Vi anbefaler, at du ser vores installationsguide inden du selv går i gang og følger instruktionen, der er beskrevet i manualen.

Når du tilvælger installation skal du vælge mellem standard 1-plan hus eller 1,5-plan hus installation. Hvis du er i tvivl eller ønsker en skræddersyet installation er du velkommen til at kontakte os.Der er inkluderet 10 meters kabeltræk i prisen.

Ved køb af installation bliver du kontaktet af en vores lokale samarbejdspartnere, hvor I sammen finder en dato for installation. Ordren sendes til installatøren, som medbringer den til aftalen. Vær opmærksom på, at installationsadressen betragtes som leveringsadressen opgivet i ordren. Skal det være en anden adresse? Skriv en mail til order@miwire.net med adressen, samt dit ordrenummer. Du finder vores betingelser for tilkøb af installation her.

RouDem delbetaling + abonnement

Du finder vores betingelser for køb af RouDem delbetaling + abonnement her. RouDem delbetaling + abonnement indgår i én samlet pakke og kan ikke købes hver for sig. Efter endt afdragsperiode af RouDem delbetaling fortsættes betaling af abonnementet, medmindre det opsiges.


Delbetaling og abonnement betales separat

Når du køber RouDem delbetaling + abonnement, bliver du hver måned opkrævet for månedens afdrag af RouDem og abonnement separat. Det gør det let at holde styr på, hvad der er abonnement, og hvad der er afdrag på RouDem. Abonnementet betales en måned forud. Efter køb af RouDem på afdrag + abonnement modtager du en e-mail, hvor du skal tilmelde et kreditkort til de to månedlige betalinger. Der kan gå op til 24 timer før du modtager e-mailen. Ordren afsendes først, når der er tilmeldt betaling på begge betalingslinks. 


Afdragsperiode

Du vælger selv hvor mange afdrag du vil dele betalingen op i; 12, 24 eller 36 måneder


Priser

Delbetalingen er rente- og gebyrfri. Se samlet prisoversigt inkl. mindstepris her.

Du kan finde de generelle handelsbetingelser her.

  • Gratis fragt

  • 30 dages returret

  • Remote support

Fordele ved RouDem

Hurtigt og stabilt internet

Lang rækkevidde

Nem og enkel installation

Internet overalt

Hvorfor MiWire RouDem?

Hvis du ikke kan få en bredbåndsforbindelse via fastnet eller kabel er mobilt bredbånd et godt alternativ. Men i nogle områder kan mobildækningen være så svag at et almindeligt indendørs modem ikke er nok, fordi signalet er for svagt og bliver yderligere forringet af træer, bygninger og vægge. 


Det kan man løse ved at komme ud og op, samtidig med at mobilsignalet bliver omformet til internet på den mest optimale måde. 


RouDem er designet til at blive installeret udendørs og højt og er en kombination af et modem, en retningsbestemt antenne og en router, hvor alt er bygget sammen i en enhed for at undgå tab. RouDem peger automatisk mod den mobilmast, der kan leverer den bedste hastighed og koncentrer signalet, så man kan være langt fra mobilmasten, men stadig opnå høje hastigheder og stabilitet.

Brug RouDem over alt

Tag RouDem med overalt

MiWire RouDem er nem at transportere og installere uanset hvor ferien går hen. RouDem er designet til et udendørs liv og du skal derfor ikke bekymre dig om regn, varme eller skumsprøjt. For at opnå den bedste internethastighed anbefales det at installere RouDem udendørs og så højt som muligt. Går ferien til udlandet, kan I med fordel tage RouDem under armen, da den virker i Europa, Asien og Afrika (EMEA). Undersøg før ferien, at dit SIM-kort virker i det land, hvor du skal bruge RouDem - alternativ kan du købe et lokal SIM-kort og sætte i.

I campingvognen

På båden

I sommerhuset

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hastighed kan RouDem levere?

Den hastighed RouDem kan levere afhænger af den adresse hvor RouDem skal bruges og placering af RouDem. For at få en indikation af hvilken hastighed RouDem kan levere undersøger man et dækningskort, for at se hvilken udendørs hastighed man kan opnå på adressen. Ofte kommer du ikke i nærheden af det som er opgivet, fordi der ikke tages forbehold for den tilgængelige kapacitet på netværket. Det er især i områder, hvor dækningen er dårlig, at RouDem kan gøre den helt store forskel. For at opnå de bedste modtagerforhold skal RouDem installeres udendørs og højt, f.eks. over tagryggen på et hus, da man ellers vil blive forstyrret af vægge, bygninger og træer, som forringer signalet og i sidste ende din internetforbindelse. Vi kan hjælpe dig med at give en realistisk vurdering af hvilken hastighed RouDem kan opnå hos dig, hvis du kontakter os.

Hvordan virker RouDem?

RouDem bruger det mobile netværk til at skabe internetforbindelse. Dette sker ved at enheden installeres udendørs og højt, så den kan modtage det bedste mobilsignal, der er på adressen. Med sin retningsbestemte antenne kobler RouDem sig på den bedste mobilmast og omformer mobilsignalet til internet via det indbyggede modem. Samtidig sidder der også en router i enheden og herfra kan du koble dig direkte på RouDem's eget WiFi eller tilslutte den til en ekstern WiFi router eller andet netværksudstyr. 

Hvad er et data abonnement?

For at du kan bruge RouDem skal du have et aktivt data abonnement fra en teleudbyder. Data er kort sagt, det som du bruger, når du gør brug af internettet. Du gør brug af data når du surfer på nettet, chatter online, er på de sociale medier, læser nyheder eller streamer en film.

Afhængig af hvor meget og hvor mange I er som gør ovenstående, kræver det en vis mængde data. Typisk betaler du for et data abonnement på månedlig basis, og hvis du opbruger den mængde data, du har købt, vil hastigheden på dit internet typisk blive sat så meget ned, at du ikke kan bruge det.