INTERNET I VIRKSOMHEDEN

Er din arbejdsdag afhængig af stabilt og hurtigt internet til virksomhedens drift, men begrænses af adgang til internet på adressen?

Med MiWire RouDem får du hurtigt, stabilt og kosteffektivt internet på byggepladsen, i virksomheden eller på hjemmearbejdspladsen. Med MiWire RouDem kan du skabe en stabil og hurtig internetforbindelse, så længe der bare er et svagt mobilsignal i området.


Med RouDem og et data abonnement undgår du lang ventetid og store omkostninger, hvis fibernet ikke er kommet til dit område eller mobilnettet ikke er udbredt. RouDem kan forbindes til dit WiFi-system og på den måde kan alle dele af virksomheden komme på nettet. Så hvad enten I har brug for at hente eller sende data, videoovervåge eller blot være online, kan RouDem klare opgaven.  


RouDem kan også leveres med fast IP, hvis systemer skal tilgås udefra. Vi kan kombinere hastigheden fra to RouDem og evt. data abonnementer fra to forskellige udbydere, så der opnås redundance. Vi har erfaring med mange løsninger til erhverv og kan stå for den samlede løsning inkl. installation.

Er du interesseret i en løsning til din virksomhed?

Er du mindre erhvervsdrivende, håndværker, detailhandler, lokal myndighed eller stor organisation? MiWire kan hjælpe dig med at få fart på internettet til lige præcis dit formål.

Fortæl os om dine ønsker, så vender vi tilbage med et godt tilbud. Udfyld kontaktformularen til højre - så er du godt på vej!


Ellers er du velkommen til at ringe på +45 82 820 820.

Hvorfor MiWire RouDem® til virksomheden?

Stabilt og hurtigt internet

Stabilt og hurtigt internet, selvom du ikke har adgang til fastnet eller fiber. Vi kan kombinere hastigheden fra to RouDem, så der opnås redundance.

Brug RouDem alle steder

Kan bruges på alle adresser og passer perfekt til virksomheder i yderområder, hvor adgang til internet giver problemer.

Kom online

Op til 10x forbedret hastighed i forhold til et traditionelt mobilmodem. Vær flere, der arbejder online samtidig.