Regeringen vil afskaffe Bredbåndspuljen fra 2021


Bredbåndspuljen står til at blive lukket og skaber forståeligt nok megen ærgrelse, stress og berettiget bekymring fra folk i landdistrikterne. For hvem kan leve uden internetadgang som verden ser ud i dag? Og behovet bliver kun større og større for både firmaer og private.


Den politiske vilje til bogstaveligt talt at gå hele vejen er nu ophørt, og det kan man tænke om, hvad man vil, men hvis man drager paralleller til andre dele af verden, er det måske ikke helt så skørt endda. I flere lande har man valgt at springe løsningen med kabler i jorden helt eller delvis over, og udelukkende bruge de mobile dataløsninger. Og ja - det er absolut muligt - både i dag og i fremtiden, da den teknologiske udvikling stormer afsted godt hjulpet af 5G, LEO satellitter (Starlink) osv. Men allerede nu er teknologien rigelig og tidssvarende.


At den mobile dataløsning kan være et sublimt alternativ til fiber, understøttes af de relativt lave priser for mobildata, hvor en almindelig familie på fire kan købe data for samme månedlig ydelse, eller endda billigere, end med fiber. Hertil kommer, at anskaffelsesprisen for løsningen ikke er meget højere end egen bidraget har været til Bredbåndspuljen. 

Danmark er i en klasse for sig, når det kommer til mobildata, og har nogen af de laveste priser i verden.

MiWire har udviklet og solgt mere end 1.000 RouDem. Et modem med en automatisk retningsbestemt antenne, til udendørs installation over f.eks. husets tagryg.


Vi sælger RouDem som et produkt man enten selv kan installere eller tilkøbe installation, samt mulighed for køb af data abonnement som en færdig pakkeløsning.


Vores kunder er private hjem, sommerhuse, campingvogne, både, byggepladser, samt små og store virksomheder.