Påsken 2021: Få stabilt og hurtigt internet med på ferien


Tag MiWire med på ferien!

Skal du i sommerhus eller campingvogn i påsken? Du og familien er sikkert godt vant til en lynhurtig bredbåndsforbindelse, når I er hjemme, på arbejde og i skole – så hvorfor gå ned i hastigheden eller gå helt offline, når I tager på landet og holder ferie i sommerhuset eller campingvognen? Med MiWires RouDem kan du sikre en stabil og hurtig forbindelse, uanset hvor du er. 

MiWire RouDem er nem at transportere og installere, uanset hvor ferien går hen. MiWire er designet til et udendørsliv og du skal derfor ikke bekymre dig om regn, varme eller skumsprøjt. For at opnå den bedste dækning, anbefales det at installere ude og så højt som muligt.

 

Hvordan virker RouDem?

Teknologien bag RouDem gør det muligt at trække mobilsignalet ud i områder med dårlig adgang til internettet. For at bruge RouDem skal du bruge et SIM-kort med data abonnement. RouDem er indbygget med en GPS-enhed og et kompas. Den retningsbestemte antenne sørger for at pege enheden mod den bedste mobilmast i området.

RouDem har et indbygget WiFi-hotspot, hvilket vil sige at du kan koble dig direkte på enheden eller forbinde den til dit eksisterende WiFi-system. Der medfølger 10 m kabel og en PoE-adapter, der både sørger for strøm og signal. RouDem er batteridrevet og kan holde op til 8 timer. Som standard kører enheden på en 240V strømforsyning.

 

Fordele ved MiWires RouDem:

  • Op til 10X hurtigere hastighedRouDem leverer hurtigt og stabilt internet via mobilnettet, hvor den kobler sig på den mobilmast med bedst kapacitet
  • Enkel og hurtig at installere. RouDem er forberedt for installation udendørs og har et indbygget monteringsbeslag, som gør den nem at installere.
  • Kan bruges på alle adresser og passer perfekt til adresser i yderområder, hvor adgang til internet giver problemer.

 

Læs mere om RouDem her