MiWire deltager i Danish Tech Challenge 2018


Vi er stolte over at deltage i årets udgave af Danish Tech Challenge, et vækstforløb under Industriens Fond. Sammen med 19 andre teknologitunge startup-virksomheder flytter vi ind i Futurebox, som er placeret i DTU Science Park.


Med Danish Tech Challenge er vi en af de udvalgte virksomheder, der får mulighed for at accelerere udviklingen og kommercialisere vores produkt i et fagligt fællesskab med højt tempo og stærke kompetencer. 30 husstande og et par virksomheder har gennem foråret deltaget i vores pilotprojekt med entusiasme og positivt resultat. Vi kan allerede nu konstatere, at produktet har et enormt potentiale, også uden for landets grænser.


MiWire RouDem leverer internet til virksomheder, boliger, lystbåde, campingvogne og sommerhuse, hvor andre må give op. Den banebrydende teknologi sikrer høj hastighed uden fastnet og fiber, så selv i yderområder skal man ikke længere gå på kompromis. Den retningsbestemte antenne etablerer et trådløst netværk, og hastigheden er typisk rigelig til surfing og streaming.


Danish Tech Challenge foregår fra august til december i år, hvor vi i selskab med andre iværksættere kan udvikle virksomheden og samtidig deltage i en konkurrence om at vinde Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kr.


Iværksætterprisen ville være en stor fjer i hatten for os, men den primære værdi i forløbet ligger i læringen og samværet med så stærke og kompetente deltagere og det kreative miljø. Vi ser også placeringen af Futurebox i DTU Science Park som en mulighed for at tiltrække nogle af landets bedste unge hjerner.