Få internet til hele familien med MiWire


I dag har Danmark taget endnu et skridt mod en genåbning af samfundet. Mange af os må dog stadig vente med at se ældre familiemedlemmer eller at kunne tage fysisk på arbejde. 

En god internetforbindelse er alfa-omega

I denne tid, hvor vi plejer at fejre påsken med familie og venner, kan genåbningen føles langt væk. Heldigvis er de nærmeste ofte kun et Skype eller FaceTime opkald væk. Vi er nu blevet vant til nye måder hvorpå vi kan ”være” i hinandens selskab. Og selvom, vi langsomt begynder at åbne op igen, så er en ting sikkert: en god og stabil internetforbindelse er alfa-omega - corona eller ej. 


Der er ikke noget mere frustrerende end en dårlig internetforbindelse, der afbryder ens online kald med venner og familie. Eller når hele familien streamer, surfer online eller arbejder fra et sted, hvor datadækningen er dårlig, hvor det kan være svært at få kapacitet og hastighed til hele familiens behov. Det løser MiWire RouDem, der leverer lynhurtigt og stabilt internet. MiWire RouDem er en automatisk retningsbestemt antenne, der bruger avanceret mobildatakommunikation, hvor den kobler sig på den bedste mobilmast og forbedrer din internetforbindelse - uanset, hvor du er! 


Hvilket data abonnement passer til min husstand? 

MiWire’s RouDem får forbindelsen til internettet via et SIM-kort med data på, som du sætter i enheden. Du kan købe et data abonnement hos os eller stå selv for det. 

Er du i tvivl om, hvilket data abonnement du skal bruge for at få dækket dit behov? Mængden af data er afgørende for, hvor meget du og familien kan være på internettet. Derfor har vi samlet et overblik af hvor meget du kan være online med de to data abonnementer vi tilbyder, når du køber RouDem.

  

Vil du vide, hvilken hastighed RouDem kan levere til dig?

Den hastighed RouDem kan levere afhænger af den adresse, hvor RouDem skal bruges og placering af RouDem. For at få en indikation af, hvilken hastighed RouDem kan levere undersøger man et dækningskort, for at se hvilken udendørs hastighed man kan opnå på adressen. Du kan på https://tjekditnet.dk/ selv finde ud af, hvad de forskellige internetudbydere kan levere af hastighed på din adresse. Kombineret med et data abonnement fra den bedste udbyder på din adresse, kan RouDem trække internettet ind i dit hus. 

Vi kan også hjælpe dig med at give en realistisk vurdering af, hvilken hastighed RouDem kan opnå hos dig, hvis du kontakter os her.

Skriv den adresse, hvor du vil bruge RouDem i beskedfeltet, og vi vender tilbage med vores vurdering.