Internet til dit fritidshus


MiWire har udviklet en retningsbestemt antenne, der gør det muligt at skabe en stabil og hurtig internetforbindelse i områder med svagt mobilsignal. MiWire RouDem kan bruges i hele Europa og er den perfekte løsning til fritidshuse nær kyster, i skovområder og generelt bare i alle skønne områder.


Antennen hedder RouDem, fordi den er en kombination af en router og et modem. Teknologien bag RouDem gør det muligt at trække mobilsignalet ud i områder med dårlig adgang til internettet. For at bruge RouDem skal du bruge et SIM-kort med data abonnement. Du kan bruge et SIM-kort fra alle udbydere – dog skal du være opmærksom på, at ikke alle udbydere dækker lige godt i alle områder. Derfor er det vigtigt at vælge en udbyder, der har den bedste dækning på adressen. Dette kan vi hjælpe dig med eller du kan se på de forskellige udbyderes dækningskort ved at søge på nettet.

For at MiWire RouDem opnår de bedste hastigheder skal RouDem placeres udendørs og højt. Vi anbefaler at montere RouDem på husgavlen, skorstenen eller lign.


Hvordan virker RouDem?

RouDem er indbygget med en GPS-enhed og et kompas. Den retningsbestemte antenne sørger for at pege enheden mod den bedste mobilmast i området.

RouDem har et indbygget WiFi-hotspot, hvilket vil sige at du kan koble dig direkte på enheden eller forbinde den til dit eksisterende WiFi-system. Der medfølger 10 m kabel og en PoE-adapter, der både sørger for strøm og signal. RouDem er batteridrevet og kan holde op til 8 timer. Som standard kører enheden på en 240V strømforsyning.


Fordele ved MiWire RouDem:

  • Op til 10X hurtigere hastighed
  • Perfekt til adresser med dårlig adgang til internettet
  • Enkel og hurtig at installere

Vi scorer 4,6 på TrustPilot, magasinet Komputer For Alle giver os 9,1 ud af 10 og vi er nævnt i Tech-Nyt på TV2.