Hjemmearbejde anno 2021 - Få en stabil og hurtig internetforbindelse


Halter internetforbindelsen på hjemmekontoret?

Den stigende tendens til online hjemmearbejde under lockdown danner ramme for, at det i fremtiden også vil blive mere normalt at arbejde hjemmefra. Hjemmearbejdet skaber nye behov for at være koblet op til nettet, hvilket kan betyde, at mange overvejer en ny og mere stabil internetløsning. 

Under corona-krisen har mange været nød til at arbejde online hjemmefra – og hvis man er blandt de uheldige som bor et sted, hvor internettet svigter, kan det være frusterende med en ustabil og dårlig forbindelse, f.eks. under online møder. Der kan være flere grunde til, at man har dårligt internet, måske bor du et sted, hvor det endnu ikke er muligt at få fiberkabler. Hvis du ikke har fiber i din hustand, kan en hurtig og effektiv løsning være at benytte sig af det mobilenetværk. Mange oplever dog, at deres hus er placeret for langt væk fra en mobilmast til at trække det bedste net.

 

Opnår du ikke den hastighed, du vil have? 

Så kan det være, at MiWire’s RouDem er noget for dig! RouDem kan trække internet ud i alle dele af Danmark. Det betyder, at uanset om du er på båden, i sommerhus, i campingvognen eller derhjemme, leverer RouDem hurtigt og stabilt internet gennem mobilnettet. 

Den hastighed RouDem kan levere afhænger af den adresse, hvor RouDem skal bruges og placering af RouDem. For at få en indikation af, hvilken hastighed RouDem kan levere undersøger man et dækningskort, for at se hvilken udendørs hastighed man kan opnå på adressen. For at opnå de bedste modtagerforhold skal RouDem installeres udendørs og højt, f.eks. over tagryggen på et hus, da man ellers vil blive forstyrret af vægge, bygninger og træer, som forringer signalet og i sidste ende din internetforbindelse. Læs mere om RouDem her

 

Vil du vide, hvilken hastighed RouDem kan levere til dig? 

Du kan på TjekditNet.dk selv finde ud af, hvad de forskellige internetudbydere kan levere af hastighed på din adresse. Kombineret med et data-abonnenment fra den bedste udbyder på din adresse, kan RouDem trække internettet ind i dit hus. 

Vi kan også hjælpe dig med at give en realistisk vurdering af, hvilken hastighed RouDem kan opnå hos dig, hvis du kontakter os. Find vores kontaktformular her