Alt Om Data giver MiWire RouDem CAT6 4,5 ud af 5 stjerner


Selv i Danmark, der regnes som et af verdens mest digitale lande, er der mange steder, hvor det kan være en kæmpe udfordring at få en brugbar internetforbindelse. Nu kan dansk teknologi levere op til 10 gange højere datahastigheder fra et svagt mobilnet.

Danmark kan en rigtigt hurtig internetforbindelse til private brugere have en downloadhastighed på op til 1 gigabit i sekundet (1 Gbps). Det giver rigelig kapacitet til en surfende, spillende og streamende, opkoblet storfamilie. Sådan en forbindelse kræver aktuelt en form for kabel – coax eller optisk – og et tæt befolket område, før et teleselskab kan se nogen fornuft i at investere i den nødvendige infrastruktur. Hvis man kun har mulighed for noget så oldnordisk som fastnettelefoni, kan man hos YouSee få tilbudt et dataabonnement på op til 10/1 megabit med garanti for det halve – 5/0,5 Mbit. Formedelst 239 kr./måned! Hvad så med mobilt bredbånd – internet via mobiltelefonnettet? Det kan absolut være en mulighed, men vi ved vist alle, hvordan mobiltelefoni kan variere i kvalitet. På en god dag kan vi med YouSee og en topmobil som Xperia 1 tænde 4G+-symbolet her på adressen og få Speedtest til at vise mere end 300 Mbps download. Men jo længere afstand der er til en sendemast, desto langsommere bliver forbindelsen. Hvor langsom? Nogle gange helt ned til totalt ubrugelig.

»MiWire RouDem er noget så usædvanligt som et unikt netværksprodukt, der tilmed er udviklet og produceret i Danmark (…) Det mest unikke ved RouDem er i vores optik, at den indbyggede antenne ikke alene er retningsbestemt, men også automatisk stiller skarpt på den bedste tilgængelige mobilsender.« skriver Alt Om DATA.

Læs artiklen her