Få Internet Overalt

“Helt fantastisk produkt og service! Vi plejer at have mellem 2-5 mbps om aftenen. Ligger nu omkring 40! Alle pengene værd.”

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Alt Om Data anbefaler

Vinder af DTC 2018

Set i Tech-Nyt på TV2

Hurtigt og stabilt internet til skarpe priser

MiWire kan stå for din nye internetforbindelse! Vi tilbyder RouDem CAT6 på afbetaling over 24 måneder til en månedlig ydelse fra 499,00 kr. Ydelsen er inklusiv installation af en af vores lokale samarbejdspartnere og datapakke efter dit valg. Bestil her.

MiWire Roudem CAT6

inkl. installation + 300 GB/mdr.

 • Hurtig og stabil forbindelse 

 • Op til 10x hurtigere hastighed

 • Professionel installation

 • Gratis support

Rabat: 1.640,00 kr. 

499 kr.

Pris pr. måned i 24 måneder

Mindstepris i 6 måneder 8.234,00 kr.

MiWire Roudem CAT6

inkl. installation + 500 GB/mdr.

 • Hurtig og stabil forbindelse 

 • Op til 10x hurtigere hastighed

 • Professionel installation

 • Gratis support

Rabat: 1.640,00 kr. 

599 kr.

Pris pr. måned i 24 måneder

Mindstepris i 6 måneder 8.834,00 kr.

MiWire Roudem CAT6

inkl. installation + 1 TB/mdr.

 • Hurtig og stabil forbindelse 

 • Op til 10x hurtigere hastighed

 • Professionel installation

 • Gratis support

Rabat: 1.640,00 kr. 

699 kr.

Pris pr. måned i 24 måneder

Mindstepris i 6 måneder 9.434,00 kr.

Med RouDem's unikke retningsbestemte antenne er vi i stand til at trække signalet fra mobilnetværket ud i den fjerneste afkrog af landet, uden dyre kabelforbindelser og besvær. 


RouDem kan levere op til 10x hurtigere hastighed end et traditionelt mobilmodem eller hotspot.

Traditionelt mobilmodem

Tæt på ingen internetforbindelse

0-2 Mbit

0-2 Mbit

RouDem

Stabil og hurtig internetforbindelse

15-100 Mbit* 

15-100 Mbit*

*typisk hastighedsforøgelse for MiWire RouDem kunder. 

Som de første på markedet tilbyder MiWire RouDem en fuld automatisk retningsbestemt antenne.


MiWire RouDem kan positionere sig selv til at få optimale forhold til den bedste mobilmast i området, hvilket giver et langt bedre signal i forhold til hvad man kan opnå med et traditionelt mobilmodem.


Der behøves kun en svagt mobilsignal i området før RouDem giver dig en stabil og hurtig internetforbindelse helt uden dyre installationer eller nedgravning af kabler.

Hvordan virker RouDem?

RouDem er en udendørs antenne, som du forbinder til dit WiFi-system i hjemmet, arbejdspladsen, sommerhuset eller hvor du har brug for en stabil internetforbindelse. Samtidig fungerer RouDem også som et WiFi-hotspot.


En GPS-enhed og et kompas indstiller RouDem i den bedste retning. Den integrerede retningsbestemte antenne sørger for bedst mulig forbindelse under de givne forhold. Det sker alt sammen uden besvær for dig – du kan bare glæde dig over hurtigt og stabilt internet. 

Dansk Iværksætteri

Prisoverrækkelse i Danish Tech Challenge 2018.


MiWire er en dansk startup fra 2016. I 2018 kørte vi vores første pilotprojekt i den lille ordsjællandske by Gurre med stor succes. Senere samme år deltager vi i og vinder Danish Tech Challenge som er et vækstforløb under Industriens Fond. 


I den forbindelse fik vi mulighed for at accelerere udviklingen og kommercialisere vores produkt i et fagligt fællesskab med højt tempo og stærke kompetencer. Undervejs i forløbet fik vi besøg af H.K.H. Kronprins Frederik, samt til finalen, hvor han overrakte prisen. I dag har vi solgt RouDem til flere hundrede kunder, er på vej ud over Danmarks grænser og har flere spændende udviklingsprojekter i gang. 

Hvor skal vi hjælpe dig med internet?

hjemmet

 

sommerhuset

 

arbejdspladsen

 

Campingvognen

 

Båden

 

Ofte stillede spørgsmål


Hvilken type RouDem skal jeg vælge? (CAT4 eller CAT6)

MiWire RouDem CAT4 vil for mange virke godt, især hvis man bor tæt på en mobilmast. Dette er dog ikke tilfældet i kystnære- eller yderområder. RouDem CAT6 har Carrier Aggregration, som er en teknologi, der giver markant højere hastigheder på 4G LTE-netværket ved at lægge to frekvensbånd sammen. Dette gør, at du kan fordoble hastigheden på netværket. RouDem CAT6 kan derfor hente data fra to celler samtidig. Vi anbefaler RouDem CAT6 i de fleste tilfælde.

Er løsningen noget for mig?

Hvis du bor, arbejder eller har sommerhus et sted, hvor der ikke er adgang til fastnet eller fiber, så kan MiWire RouDem være den perfekte løsningen for dig. MiWire RouDem fungerer også til autocampere eller campingvogne. Med RouDem er der både mulighed for at fastmontere enheden eller lade enhen være mobil, så du kan tage den med på farten. Mange vælger at fastmontere enheden på deres campingvogn eller autocamper, mens andre medbringer RouDem på farten og tager den frem når de holder stille.

Hvilket data abonnement skal jeg vælge?

MiWire RouDem kræver et SIM-kort med data fra en teleoperatør. Vi anbefaler at vælge en netværksudbyder fra enten Telia/Telenor (TT) eller TDC afhængig af hvem, der har bedst dækning på din adresse. Vi tilbyder data abonnementer fra Telia, der kører på Telia/Telenor-netværket og Telmore, der kører på TDC-netværket.

BEMÆRK! Ved køb af data abonnement modtager du en e-mail efter købet, hvor du skal tilmelde et kreditkort til månedlig betaling. 


Telia dækningskort 

Telmore dækningskort 


1. Indtast din adresse

2. Aflæs udendørs 4G forbindelse

3. Prøve dette for begge teleudbydere og afgør hvilken udbyder, der dækker bedst på din adresse. Vi garanterer ikke hastigheden, men kan typisk levere minimum hastigheden, der er opgivet.


Hvis du har brug for hjælp til at undersøge om RouDem vil virke på din adresse eller hvilken teleoperatør, der dækker bedst, kan du kontakte os. Køb dit data abonnement på det antal GB, der passer til dit behov. Datamængden afhænger af, hvor meget du er online.

Hvordan installeres RouDem?

MiWire RouDem installeres på et Ø38 mm antennebeslag. Du kan enten selv installere RouDem eller tilkøbe installation, hvor en professionel vil komme ud og gøre det. Hvis du gør det selv, anbefaler vi, at du ser vores installationsguide inden du går i gang og følger instruktionen, der er beskrevet i manualen.

Når du tilvælger installation skal du vælge mellem standard 1-plan hus eller 1,5-plan hus installation. Hvis du er i tvivl eller ønsker en skræddersyet installation er du velkommen til at kontakte os. Ved tilkøb af installation vil du efter købet blive kontaktet af en af vores lokale samarbejdspartnere, hvor I i fællesskab kan finde en dato for installation. Ordren sendes til installatøren, der medbringer den til installationsaftalen. Hvis ordren skal installeres på en anden adresse end leveringsadressen opgivet ved ordreafgivelse, send da en mail til order@miwire.net og oplys dit ordrenummer (gerne hurtigst muligt efter ordreafgivelse). 


Installationspakken indeholder:

- Tilslutning til nærmeste stikkontakt (max. 10 m kabeltræk)

- Uddannet montør med stige


I vores webshop kan der tilkøbes tilbehør, som måske er nødvendig ved installation. F.eks. antennebeslag eller ekstra lange kabler.

Hvordan adskiller MiWire RouDem sig fra andre mobil routere?

MiWire RouDem adskiller sig fra andre mobil routere, ved både at have en rundstråle antenne og som de eneste på markedet en fuld automatisk retningsbestemt antenne, der ved hjælp af MiWire’s teknologi kobler sig på den bedste mobilmast i området og forbedrer internetforbindelsen.

Til forskel fra andre 4G routere:

-Fuld automatisk retningsbestemt antenne

-Mobil internetløsning med 8 timers batteri

-Kan bruges som WiFi-hotspot